Gewoon leukNieuwtjes

You seizoen 3 is in productie en daar worden we gelukkig van!

You seizoen drie

Ben jij klaar voor meer van ubercreep Joe Goldberg? Netflix heeft aangekondigd dat seizoen 3 van de populaire serie ‘You’ officieel in productie is!

You, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Caroline Kepnes, is vanaf het moment dat de serie op Netflix verscheen een enorme hit. Al snel verscheen er een tweede, eveneens door Netflix geproduceerde seizoen.
Dat we niet zonder de moordlustige Joe Goldberg kunnen is duidelijk, want seizoen drie is officieel onderweg. Natuurlijk ietwat vertraagd (corona), maar nu dan ook eindelijk echt in de maak.

Hello, you!

Netflix deelt het nieuws mede met een Instagrampost van Joe met een mondmasker op. “Hello, you,” begint de tekst. “Blijf op zijn minst op anderhalve meter afstand van Joe Goldberg. YOU seizoen 3 is in productie.”

You seizoen 3

Penn Badgley (Joe) heeft al eerder laten vallen dat er concrete plannen op tafel lagen voor een derde seizoen van de thriller serie. In tegenstelling tot de vorige seizoenen is er echter geen boek waar het verhaal op kan worden gebaseerd. Het derde seizoen is dus in zijn totaliteit te danken aan Netflix. Vermoedelijk is de auteur van de You-serie wel betrokken bij het schrijfproces, aangezien Kepnes in de tussentijd bezig is met een derde boek.

Lees ook: Een ode aan de echte man: Jason Momoa

Wat weten we al?

Er is nog weinig bekend over seizoen drie. Wat we wel weten (SPOILER ALERT) is dat Victoria Pedretti, naast Badgley, wederom te zien zal zijn als moordlustige, zwangere vriendin van Goldberg, Love Quinn. Wat we willen weten is wie de mysterieuze buurvrouw is waar Joe zijn oog op heeft laten vallen. Is het zijn moeder? Is het een (nog onbekende) ex? Of misschien een nieuw, nog te ontmoeten slachtoffer.

Corona-cadeautje

Seizoen twee heeft ons in ieder geval in spanning achtergelaten met een serieus heftige cliffhanger. Wanneer ‘You’ op Netflix verschijnt is nog niet duidelijk. Het is ook lastig om een exacte datum te noemen, omdat het filmen door corona niet altijd regelmatig gebeurt. We vragen ons in ieder geval af hoe Joe zijn verhaal verdergaat. Seizoen drie van ‘You’ is het corona-cadeautje waar we allemaal op hebben zitten wachten.

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Shares