Liefde&LevenSeks

Tijd voor je eerste vibrator: 4 november is het nationale seksspeeltjes dag!

Eerste vibrator

Je kan het tegenwoordig zo gek nog niet bedenken of er is een feestdag voor. Een nationale dag voor seksspeeltjes klinkt dan nog lang niet zo gek. Zeker als je jezelf bedenkt dat sextoys, gedurende de coronacrisis, als warme broodjes over de toonbank gaan. 4 november is het zover. Dan staan we allemaal even stil bij onze genotsapparatuur of is het misschien wel tijd om je eerste vibrator te kopen?

Eerlijk is eerlijk: nu er vrij weinig valt te beleven, het weer ook flink wat te wensen overlaat en we eigenlijk vooral lekker warm, onder een deken kruipen is een feestdag ten ere van het seksspeeltje niet bepaald overbodig. Tenslotte helpen deze ‘door batterij aangedreven vriendjes’ ons door de koude, eenzame nachten heen. Met meervoudig orgasmes. Laten we dat vooral niet vergeten!

Dankbaar

Niet dat er een speciale dag nodig is om seksspeeltjes in het zonnetje te zetten. Eigenlijk is er elke dag wel een reden om even stil te staan bij het feit dat we dankbaar mogen zijn voor het ruime assortiment aan beschikbare speeltjes voor volwassenen. En hoe laten we deze dankbaarheid zien? Door, wanneer de situatie (en stemming) het toelaat, met je neus in de speelgoedkist te duiken natuurlijk! Een dag niet gemasturbeerd is tenslotte een dag niet geleefd.

Lees ook: Waarom kreunen tijdens de seks geweldig is

Je eerste vibrator

Maar nu kan het zomaar zo zijn dat je nog helemaal geen vibrator, dildo of ander speeltje in huis hebt. Nou, beter laat dan nooit zeggen we dan maar en 4 november is bij uitstek de datum om er een aan te schaffen. Tenslotte heb je een nationale feestdag te vieren. Hallo! Alleen: als je nog niet zo bekend bent in seksspeeltjes land kan een seksshop best intimiderend overkomen. Welk speeltje is het meest geschikt als je nog relatief nieuw bent op het gebied van sextoys en vibrators?

Verschillende soorten seksspeeltjes

Daarom hebben we, speciaal voor de beginners, een paar geschikte speeltjes voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk ook voor de wat ervaren seksspeeltjes gebruiksters. Tenslotte kan je altijd wel een nieuwe toy gebruiken. Een feestdag als excuus is dus alleen maar mooi meegenomen!

De bulletvibrator

Misschien wel de veiligste vibrator voor beginners. Deze is klein, maakt relatief weinig geluid en heeft niet (al te veel) vermogen. Een perfecte eerste vibrator om te kijken naar wat je prettig vindt.

Tarzan vibrator

Een van de meest bekende vibrators op de markt. Tarzan! Ook wel bekend als de ‘bunny vibrator’. Een Tarzan vibrator is een zogenaamde duo-vibrator en is geschikt voor zowel vaginale, als clitorale stimulatie en als je wil zelfs allebei tegelijkertijd. Het is niet voor niets dat deze vibrator al jarenlang van zijn populariteit geniet. Een absolute musthave voor in je nachtkastje. Of je nu op zoek bent naar je eerste of tiende vibrator.

Satifyer Pro 2

Nog zo een vibrator die je eigenlijk vandaag nog moet kopen. De Satisfyer Pro 2 is niet voor niets uitgeroepen tot het beste seksspeeltje van 2020.
Het is geen typische vibrator, want deze toy maakt gebruik van luchtdrukstimulatie naast vibraties. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde sensatie en een bijna net zo spectaculair orgasme.

Lees ook: Een seksleven tijdens corona

Waarom moet je vandaag nog een (nieuwe) vibrator kopen?

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je dit artikel leest en denkt: robotseks? Dat is niets voor mij! Er zijn zelfs vrouwen die masturberen op zich redelijk taboe vinden. Maar masturberen is niet alleen lekker! Het is ook nog onwijs nuttig en gezond. Kortom: meer dan genoeg reden om op 4 november (of het liefst vandaag nog) je eerste vibrator aan te schaffen.

Je gaat er geen spijt van krijgen. Geloof me!

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Shares