Liefde&LevenSeks

Een seksleven tijdens corona

Seksleven corona

Het seksleven staat voor sommige mensen ook stil vanwege Corona. Hiervoor zijn slimme oplossingen. Hier zijn vijf tips voor seks tijdens de coronacrisis.

Seksleven tijdens corona

In Corona-tijden moet je (helaas) ook nadenken over hoe je met je partner om moet gaan. Al is dat maar om te zorgen dat je elkaar tijdens de quarantaineperiode niet op de zenuwen werkt.
Maar hoe zit het met de seks? Natuurlijk, als je toch samenwoont en in een bed slaapt, bestaat het risico dat de ene partner besmet raakt met de andere (voor zover ze echt corona hebben). Je hoeft in dat geval niet aan geheelonthouding te doen. Het is immers moeilijk om in huis anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

Afstand nemen

Maar wat als jij en je partner in aparte huishoudens wonen? Dan moet je, vooral als een van jullie zich ziek voelt toch de nodige afstand van elkaar nemen. Maar dat betekent niet dat je het moet doen zonder enige vorm van communicatie en seks. Welkom in 2020! Want de hedendaagse technologie zal je er niet van houden om (toch) tot een aangenaam hoogtepunt te komen.

Probeer telefoonseks

Deze klassieker bestaat niet alleen sinds de uitvinding van apps. Telefoonseks heeft altijd gewerkt sinds de eerste huistelefoon op de markt kwam. Wat is er nodig? Dat ieder van jullie natuurlijk een telefoon heeft, een beetje fantasie en de nodige spanning. Simpel zat!

Koop een app gestuurde vibrator

Ja, er is ook een oplossing voor stimulatie. En dat zijn seksspeeltjes die via de app te bedienen zijn. Kortom: jij hebt het speeltje het speelgoed en uw partner kan deze bedienen via een app. Geweldig, nietwaar?

Sexting

Je kunt ook seksuele opwinding veroorzaken in het dagelijks leven, vooral als je nu een tijdje ruimtelijk gescheiden bent. Stuur je partner nu meer suggestieve berichten. Dit kan helpen om de temperatuur hoog op te laten lopen én dan niet van de coronakoorts.

Bespreek seksfantasieën

Gebruik de tijd nu om in detail over je seksfantasieën te praten. Dat houdt de liefde gaande en wie weet, misschien kan het een of het ander onmiddellijk worden geïmplementeerd. Of anders leg je al de hoeksteen voor je seksleven na de corona.

Luister naar audioboek.

Luister samen naar een audioboek of pak er een echt boek bij. Iets wat je trouwens ook prima zonder partner kan doen. Gewoon: om in de stemming te komen.

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Shares