Gewoon leukNieuwtjes

10-jarige maakt bizar verlanglijstje voor kerst en gaat viral

verlanglijstje

Een Barbie, viltstiften, oké en heel misschien een Nintendo 64…  Dit is een klein voorbeeld wat ik als 10-jarige op mijn verlanglijstje neerpende voor Sinterklaas of de ‘Kerstman’.

De dochter van deze man maakt het echter wel erg bont. Zo omvat haar lijstje een Iphone 11, een Chanel tas, Airpods. Gucci slides en een (nieuwe) Macbook Air. Daarnaast vraagt ze ook nog even 4000 euro. Voor als ze uiteindelijk nog iets vergeten is, gok ik?

Typisch gevalletje; misschien is het tijd om te vertellen dat de beste man niet bestaat? In ieder geval nog voordat je bankroet bent of vroegtijdig in een verzorgingstehuis belandt. Tenslotte lijkt deze dame precies(!) te weten wat ze wil. Inclusief een wekker om haar uit de droom te helpen?

Wat is het gekste wat jij of je kind ooit op zijn verlanglijstje heeft gezet?

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Shares