Liefde&LevenSeks

De Kivin methode: Het orale seks trucje waarmee binnen drie minuten een hoogtepunt wordt bereikt

Kivin methode

Ik ben niet vies van een beetje orale seks. Zeker niet als ik aan het ontvangende uiteinde zit van dit verhaal. Maar soms kan het nog wel eens een ‘ding’ zijn.
Zeker in combinatie met een druk leven is de tijd (en de zin) om de tijd voor te maken soms ver te zoeken.

Daarnaast is niemand hetzelfde, dus wat voor de een werkt, doet voor de ander niets. Ook voor mannen is dit frustrerend en ook wij vrouwen weten heel goed hoe het is om de moeite doen, maar geen resultaat te behalen. Maar, volgens Cosmo, is er een alternatieve bef-methode die we allemaal zo snel mogelijk moeten uitproberen. Sommige omschrijven het zelfs als ‘een gegarandeerde manier om binnen een paar minuten tot een orgasme te komen’.

De Kivin Methode

Klinkt als muziek in mijn rode oortjes. Tenslotte is het enige wat mij binnen luttele minuten (of seconden) tot een hoogtepunt heeft weten te brengen, een elektronisch aangedreven bedpartner geweest. Reden genoeg om eens dieper te duiken in hetgeen wat de ‘Kivin methode’ heet.

Lees ook: Lekker pijpen doe je zo!

Hoe werkt het?

We zijn gewend om te ‘ontvangen’ tussen de benen, maar bij de Kivin methode komt de persoon in actie vanaf de zijkant. Deze plaatst zijn wijsvinger en duim aan beide zijden van de clitoris om deze omhoog te brengen en stabiel te houden. In plaats van dat er met de tong op- en neerwaartse bewegingen worden gemaakt over de lengte van de vagina, ga je nu van links naar rechts, recht over de clitorishoed. Dit zorgt ervoor dat er een groter gedeelte van de clitoris wordt gestimuleerd dan bij de ‘standaard’ manier het geval is.

Maar dit is nog niet alles…

De gever moet met de linkerhand – of met welke hand er ook vrij is. Met de middelvinger lichte druk op de perineum (het gebied tussen de vagina en anus) uitoefenen om spiersamentrekkingen te kunnen voelen. Dit is namelijk het eerste signaal van een naderend orgasme. Als je dit voelt dan is het tijd om jezelf te focussen op het topje van de clitoris.

Orgasme binnen vijf minuten

De reacties op de Kivin methode zijn laaiend. Mannen claimen hun vrouw binnen vijf minuten naar een hoogtepunt te hebben geholpen. Iets wat ze op de traditionele wijze nooit is gelukt.
Ook worden er onderling tips uitgewisseld over verschillende manieren om de methode te ‘customizen’. Zo kan er ook voor gekozen worden om in plaats van de perineum, de anus te stimuleren. Het is maar net wat de ontvangende partij het prettigste vindt.

Te mooi om waar te zijn?

Of het werk kan ik (nog niet) zeggen. Ergens sta ik er ook een klein beetje cynisch tegenover, omdat het simpelweg te mooi klinkt om waar te zijn.
Desalniettemin ga ik er veel plezier van hebben om het uit te proberen en dat? Dat telt ook voor iets. Enjoy!

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Shares