Seks

10x de beste reacties als je (seks)partner wil vrijen zonder condoom

zonder condoom

Latexallergie, gevoelloosheid tot ‘zogenaamde erectieproblemen ten gevolge van… De smoezen die mannen nog wel eens gebruiken om te kunnen vrijen zonder condoom. Niet bepaald wat je wil horen als je voor het eerst naar huis gaat met ‘dat ene leuke exemplaar’.

Toegegeven: Een condoom neemt weliswaar wat vaart uit de situatie. Tenslotte moet deze nog uit de verpakking en moet het jasje even aangetrokken worden, voordat je klaar bent voor ‘het echte werk’. En toch zijn we heel stellig over seks zonder condoom. Zéker als ‘dat ene leuke exemplaar’ ook nog eens een nieuw exemplaar betreft: Het is een no-go. Punt. Tenzij je het risico wil lopen om meer aan deze rendez-vous over te houden dan de bedoeling is.

Leugentjes om ‘bestwil’

We snappen dat het lastig is, omdat sommige mannen heel erg overtuigd lijken te zijn van hun eigen leugentjes om bestwil, maar ook omdat je de persoon die tegenover je staat liever niet wil teleurstellen. Niet te vergeten dat een man die geen condoom wil dragen best een afknapper is, om heel veel overduidelijke redenen.

Lees ook: 6 dingen die je beter niet met je vagina kan doen

Daarom geven we je graag de meest voorkomende smoezen om seks te hebben zonder condoom en natuurlijk wat handige tips hoe je hier het beste op kan reageren. Zo kom je in ieder geval nooit met een mond vol tanden te staan op een moment dat je je mond liever vol hebt van wat anders. Handig!

Smoes 1: “Ik heb geen condoom.”

Goede voorbereiding is het halve werk. Zorg dat je altijd zelf een condoom bij de hand hebt. Je verschijnt ook niet aan de startlijn van de Tour de France zonder fiets, of wel?

Smoes 2: “Ik pas geen condooms”

Vraag hem waarom hij geen condoom past en neem ‘de goede maat’ de volgende keer zelf mee om hem (maar vooral jezelf) een plezier te doen.
Condooms zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Groot, klein, dik of dun… Er is écht voor ieder Basje een passend jasje

Smoes 3: “Ze zitten zo strak dat ik geen erectie meer kan krijgen.”

Wat je kan doen is demonstreren hoeveel water er in een condoom gaat (heel veel kunnen we je vertellen) of trek hem gewoon over je hoofd als je toch al bent afgeknapt. Daarna hoef je nooit meer uit te leggen dat ‘te strak’ niet bestaat. Zeker niet als je de goede maat bij de hand hebt aan de hand van smoesje nummer drie. Ha!

Smoes 4: “De seks is lekkerder zonder.”

Dit is sowieso iets persoonlijks. Leg uit dat jij het lekkerder vindt om seks te hebben zonder jezelf zorgen te maken over ongewenste souvenirtjes na de vrijpartij.

Smoes 5 (aansluitend op smoes 4):

“Je hoeft je geen zorgen te maken. Ik ben ‘clean’.”
Juist! En Bill Clinton heeft alleen maar geganzenbord met Monica Lewinsky. Just sayin’.

Smoes 6: “Ik voel niets.”

Zo in de 21ste eeuw is er veel veranderd ten opzichte van ‘vroeger’. Zo dus ook de condooms. Tegenwoordig zijn er condooms die gericht zijn op wederzijds genot, kortom: dat er genoeg van de seks te voelen is. Veilig vrijen kan (en mag) ook gewoon lekker zijn. Hier kan je hem vast mee geruststellen.

Smoes 7: Latexallergie

Een veelgehoorde en heel lastige smoes. Latexallergie bestaat, maar latexvrije condooms bestaan ook. Iemand die hier dus echt last van heeft hier waarschijnlijk wel een doosje van in huis.

Smoes 8: “Ik voel me meer met je verbonden als we vrijen zonder condoom.”

Een baby, negen maanden later, zal dit verhaal zeker onderbouwen. Daarnaast schreeuwt niets zo hard ‘verbondenheid’ als een gezamenlijk bezoekje aan de plaatselijke soa-kliniek. Romantisch!

Lees ook: Kom maar achterom: het anale seks-dossier

Smoes 9: “Je gebruikt toch de pil?”

Of het antwoord hierop nou ja of nee is: de pil is een anticonceptiemiddel en zal 0,0 bescherming bieden tegen soa’s. Dit is dus geen excuus om het condoom achterwege te laten.

Smoes 10: “Ik weet niet of ik je nog zo leuk vind als je niet zonder condoom wil vrijen.”

Hier is maar een duidelijk en hapklaar antwoord op:
“DOEI! En tot nooit meer ziens!”

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Shares