Er op uit

Festivallen tot je erbij neervalt: Blendfest heeft het begrepen

blendfest

Ik houd wel van een festivalletje of honderd. En laat de zomer 2018 nu een zeer puik festivaljaar gebleken.
Buiten dat het Nederlandse weer zich tot nu toe van haar beste kant laat zien, is er een overschot aan toffe festivals waar je als liefhebber je hart mee kan ophalen. 

Namens Festivallovers.nl (waar ik tevens freelance reporter voor ben) mocht ik met een plus één richting Hoek van Holland om de vijfde verjaardag van het strandfestival Blendfest bij te wonen. En natuurlijk heb ik hier een uitgebreid report over geschreven.

Blendfest

Blendfest, een (klein) festival voor de strandliefhebber

Wat ooit begon als een kleinschalig feest in Beachclub Royal, op Hoek van Holland. Is uitgegroeid tot een strandfestival waar je bij moet zijn. Op 7 juli 2018 vierde Blendfest zijn vijfde verjaardag en ik was namens Festivallovers aanwezig. En hoewel ik van tevoren talloze aftermovies, festivalvlogs en foto’s heb bekeken om mezelf voor te kunnen bereiden op wat er komen ging: Blendfest overtrof mijn stoutste verwachtingen.

Blendfest werd, zoals voorgaande edities, georganiseerd op het terrein van Beachclub Royal. Dit maakt het een ‘klein’ festival. Toch maak je genoeg kilometers, omdat de drie area’s allemaal genoeg leuks in de aanbieding hebben om op los te gaan. Dus: Een knallende mainstage, een gezellige Aprésski-tent en het ‘zwoele’ Lokaal Kabaal.

Nieuwsgierig geworden naar het hele artikel? Deze lees je hier!

 

 

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Shares